हमरा रहते हुए तू केहू और के खास बना लिहलु,
अब का कही जान तू ते हमके जिंदा लास बना दिहलू।।
Hamra Rahte Huye Tu Kehu Aur Ke Khas Bana Lihlu,
Ab Ka Kahi Jaan Tu Te Hamke Zinda Laas Bana Dihlu.
करेजा
तू जवन नजर से हमके नजर अंदाज करत ताडू,
एक दिन उहे नजर से तू हमके खोजत रह जईबू।।
Kareja
Tu Jawan Nazar Se Hamke Nazar Andaz Karat Tadu,
Ek Din Uhe Nazar Se Tu Hamke Khojat Rah Jaibu.
की पूरा दुनिया से तोहके छुपा के रखनी,
ऊ आइल और हमसे तोहके चुरा लिहलस,
करेजा ऊ इंसान केतना खुश नसीब होई हो,
जवन बिना कुछ कइले तोहके पा लिहलस।।
Ki Pura Duniya Se Tohke Chupa Ke Rakhni,
U Aail Aur Hamse Tohke Chura Lihlas,
Kareja U Insan Ketna Khush Nasib Hoi Ho,
Jawan Bina Kuch Kaile Tohke Pa Lihlas.
की हमरा के ठुकरा के तू दूसरा के अपना लिहलू,
करेजा
साल भर के प्यार रहे हो,
तू ते पल भर में भुला गईलू।।
Ki Hamra Ke Thukra Ke Tu Dusra Ke Apna Lihlu,
Kareja
Saal Bhar Ke Pyar Rahe Ho,
Tu Te Pal Bhar Me Bhula Gailu.
करेजा
अब मौत से डर ना लगेला हमके,
कहे की तू हमके जीते जी मुआ देले बाडू।।
Kareja
Ab Maut Se Dar Na Lagela Hamke,
Kahe Ki Tu Hamke Jite Ji Muaa Dele Badu.
यह भी जरूर पढ़ें -:
Sad Shayari | दर्द भरी शायरी | Heart Touching Sad Shayari in Hindi
Diwali Shayari Wishes in Hindi
Happy New Year 2024 Wishes Shayari
दोस्तों अगर आपको यह पोस्ट पसंद आया है तो आप इसे अपने दोस्तों और परिवार वालों के साथ शेयर कर सकते हैं। इसके अलावा इन शायरी को आप अपनी Facebook, WhatsApp, Instagram, Twitter, पर पोस्ट इत्यादि सोशल मीडिया प्लेटफॉर्म पर शेयर कर सकते हैं, और इसी प्रकार मोटिवेशनल, इमोशनल शेरो शायरी पढ़ने के लिए हमारी वेबसाइट को बुकमार्क करें।





Post a Comment